Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش بی‌باک نیوز، فرزاد اژدری کارگردان جوان سینمای ایران که چندین سال است فقط به ساخت آثاری در ژانر کودک و نوجوان می پردازد درباره برنامه هایش برای ساخت فیلم جدید به فرهنگ نیوز گفت: فیلمنامه ای در ژانر کودک با عنوان «همکلاسی من» داشتم که ماهها درگیر پیدا کردن سرمایه گذار برای تولیدش بودم اما در نهایت به نتیجه نرسیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل اینجاست که سرمایه گذاران هنوز توجیه نشده اند که سرمایه گذاری درست در ژانر کودک می تواند بازگشت مالی هم داشته باشد.

این کارگردان ادامه داد: به عنوان یکی از نیروهای اجرایی جشنواره کودک هم درگیر پشت صحنه کارهای اجرایی جشنواره هستیم و همین باعث شده که برای جایگزین کردن فیلمنامه ای دیگر به جای «همکلاسی من» و به دنبال ساخت رفتن، تعلیقی ایجاد شود.

*تاریخ است که ثابت می کند هنروتجربه خوب است یا بد؟

کارگردان «عملیات مهدکودک»، «سلام بر فرشتگان» و «وروجکها» در پاسخ به این پرسش فرهنگ نیوز که چرا چندین ماه بعد از راه اندازی کارگروه سینمای کودک، آثار کودک هنوز که هنوز است از اکرانهایی منطقی که بتواند اسباب دیده شدن آنها را فراهم کند بی بهره اند به فرهنگ نیوز گفت: این کارگروه سعی زیادی کرد که بتواند روندی برای راه اندازی یک گروه سینمایی کودک ایجاد کند و امیدواریم این اتفاق در ماههای آینده رنگ تحقق بگیرد. اگر این اتفاق بیفتد مطمئنا مشکلات اکران کودک تا حدودی برطرف خواهد شد.

اژدری درباره اینکه راه اندازی گروهی برای فیلمهای هنروتجربه هم بعد از سه سال کلی منتقد پیدا کرده و در این شرایط راه اندازی یک گروه دولتی دیگر ممکن است منطقی نباشد بیان داشت: کار ماندگار آن کاریست که در تاریخ بماند. تاریخ است که ثابت می کند هنروتجربه خوب بود یا بد. همین که فیلمهایی که سالها گوشه آرشیوها مانده بودند روی پرده بروند می تواند امتیازی مثبت برای این گروه باشد اما به هر حال انتقادات هم همیشه وجود دارد و اگر شنیده شود می توان در مسیر اصلاح از آنها استفاده کرد.

*راه اندازی گروه سینمایی کودک نیاز دارد به برنامه ریزی بلندمدت

این کارگردان خاطرنشان ساخت: به نظر می رسد با حجمی نسبتا خوب از تولیدات سالانه سینمای کودک، اگر بتوانیم گروهی برای فیلمهای کودک داشته باشیم و لااقل تعداد سینمایی ثابت برای این فیلمها داشته باشیم قطعا امید بیشتری برای فیلمسازان این ژانر پدید می آید ضمن اینکه بازخورد آثارشان به آنها می گوید چندمرده حلاجند و آیا ادامه کار در ژانر کودک برایشان مناسب است یا نه.

فرزاد اژدری خاطرنشان ساخت: البته راه اندازی گروه سینمایی کودک هم نیاز دارد به برنامه ریزی بلندمدت و ایجاد یک پل ارتباطی میان فعالان این سینما و البته سینماداران. اگر این اتفاق بیفتد به تدریج سینمای کودک هم ردّپایی پررنگ در اکران خواهد یافت.


-----------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۴۵۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه

سیاست های ابهام برانگیز و دوپهلوی آمریکا علیه گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر به ترکیه انگیزه داده تا با نادیده گرفتن آمریکا، به اقناع بغداد برای همکاری در این زمینه بپردازد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از پایگاه خبری الجزیره، «صالحه علام»، نویسنده و پژوهشگر مسائل ترکیه در یادداشتی از سنگ اندازی آمریکا در توافق راهبردی عراق و ترکیه پرده برداشت.

روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق پس از بازگشت از آمریکا، میزبان رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بود. در این سفر، 26 توافقنامه در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و توریستی به امضا رسید. پنج توافقنامه از 26 توافقنامه امضا شده، روابط راهبردی، همکاری بر سر مسائل نظامی، امنیتی، مبارزه با تروریسم و ساخت ابزارآلات جنگی را در بر می‌گیرد.

مذاکرات ترکیه و آمریکا

آمریکا در مذاکرات اخیر با مقامات امنیتی و دیپلماتیک ترکیه پیشنهاد مقابله مستقیم و غیرمستقیم با گروه‌های تروریستی مشترک (داعش و پ ک ک) را مطرح کرد. این پیشنهاد با مخالفت قاطع ترکیه روبرو شد.

آنکارا اعلام کرده همکاری با یک سازمان تروریستی برای مبارزه با یک سازمان تروریستی دیگر و یا همکاری موردی کشورهای هم‌پیمان با سازمان‌های تروریستی را نمی‌پذیرد. تضاد شدید میان آنکارا و پ.ک.ک که سال‌هاست جنگ شدیدی علیه ترکیه را از درون اردوگاه‌هایش در سوریه و عراق اداره می‌کند، باعث شده آنکارا استدلال‌های آمریکا را نپذیرد.

توافقات امنیتی و نظامی عراق و ترکیه نگرانی گروه‌های مختلف کردی از جمله گروه تروریستی پ.ک.ک و یگان‌های مدافع خلق (ی.پ.گ) را برانگیخته و باعث شده آمریکا نیز برای جلوگیری از مقابله جدی با این گروه ها به میدان بیاید. با این وجود آمریکا نگران پیامدهای احتمالی همکاری نظامی و امنیتی میان بغداد و آنکارا است که می‌تواند به حضور ی.پ.گ و پ.ک.ک در مرزهای عراق، سوریه و ترکیه پایان دهد.

در بهمن ماه سال گذشته «یاشار گولر»، وزیر دفاع و «متین گوراک»، رئیس ستاد کل ارتش ترکیه در سفر به بغداد، موفق به کسب رضایت مسئولان عراقی در رابطه با اعلام منع فعالیت پ.ک.ک در مرزهای عراق شدند. به همین دلیل روابط عراق و ترکیه از منظر امنیتی و نظامی بهبود یافت.

بنا بر ادعای رسانه های ترکیه، مطابق توافق دو کشور، به زودی عملیات نظامی به رهبری نیروهای نظامی ترکیه در عمق 30 الی 40 کیلومتری خاک عراق علیه نیروهای تروریستی مخالف دولت ترکیه آغاز خواهد شد؛ این موضوع مخالفت شدید آمریکایی ها را به همراه داشته است.

نگاهی به توافق‌های جدید بین ترکیه و عراق

دلایلی که بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند

 

در همین راستا آنکارا اخیراً ابتکار جدیدی را آغاز کرده که عبارت از حل و فصل کردن پرونده تروریسم بدون مداخله واشنگتن است. سیاست دو پهلو و ابهام برانگیز آمریکا علیه گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر به ترکیه انگیزه داده تا با نادیده گرفتن آمریکا، به اقناع بغداد برای همکاری در این زمینه بپردازد. به نظر می‌رسد این تحولات سرآغاز تغییراتی مهم در سیاست های کشورهای عراق، سوریه و ترکیه در قبال گروه‌های کُردی فعال در این سه کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!