Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ محمدمهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی، سمعی و بصری ظهر امروز در دیدار با اهالی رسانه در سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان با اشاره به ضرورت های سینمای کودک گفت: در این سینما باید بتوانیم حرف مان را با رعایت استاندارد و تجربه تبدیل محتوا به تصویر بر اساس انتظارات شکل گرفته مخاطبان در معرض رسانه های بین المللی بیان کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مخاطبان و هنرمندان خود صادق باشیم. آرزوهای دست نیافته ای نداشته باشیم.

وی درباره ویژگی های کودکان و نوجوانان گفت: کودک لوح پاک و نقش نگرفته ای دارد که نوستالوژی های بزرگسالان را دارا نیست. بنابراین باید بیش از بزرگسالان برای آن ها پیام ارائه کنیم. از اینرو سینمای کودک را از اصلی ترین فعالیت های سینمایی می دانیم. برنامه هایمان نیز در جهت اختصاص سهمی بیشتر برای آن ها باید باشد. برنامه ریزی های سینمای کودک باید زنجیره کاملی را پوشش دهد. ایده یابی، پرداخت و تبدیل آن ایده به محتوا و ساختار دراماتیک و بعد از آن چگونه ساختن و در دسترس قرار دادن در این زمینه حائز اهمیت است.

رئیس سازمان سینمایی خاطر نشان کرد: امیدواریم بنیاد سینمایی فارابی که وظیفه ایجاد شرایط حیات طبیعی را برعهده دارد، در آینده نزدیک در این زمینه برنامه های خودر ا مطرح کند و نقص ها و بی مهری ها در برنامه ریزی برای سینمای کودک برطرف شود. همچنین از رسانه ها انتظار داریم با نگاه پیش برنده خود این برنامه ریزی ها را اجرایی کرده و به ثمر برسانیم. این مقدمه برای تشریح ضرورت های پرداختن به سینمای کودک و نوجوان و رویکردهایی است که باید برای آینده سینمای کودک و نوجوان در نظر بگیریم.

بنا نداریم هزینه ای برای برگزاری جشنواره ها داشته کنیم. بلکه جشنواره ها خود باید بتوانند هزینه هایشان را در تعامل با بنگاه های اقتصادی و شهرداری ها تامین کنند.

وی یادآور شد: شهرداری ها در همه جای دنیا در برگزاری جشنواره ها نقش جدی ایفا می کنند. من لازم می دانم از مردم شریف اصفهان و میزبانی شان تشکر کنم. این میزبانی در شوق و دغدغه آن ها نسبت به برگزار شدن جشنواره فیلم کودک و نوجوان پیداست.

رییس سازمان سینمایی تصریح کرد: این جشنواره برای اصفهان است. ما باید تلاش کنیم رگ حیات آن را از تنها یک کانال و مسیر خارج کنیم. صنایع مستقر در اصفهان سرمایه گذاری خوبی در ورزش دارند و می توانند با حداقل حمایت ها ضمانت ثبات برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان در اصفهان باشند. بی شک تاثیر فرهنگی آن در اصفهان، ایران و حتی سینمای جهان احساس خواهیم کرد.

حیدریان درباره برنامه های حمایتی از فیلم های پرمخاطب کودک و نوجوان جشنواره فیلم کودک و نوجوان نیز یادآور شد: در تحقق نهضت تولید محتوا بدون همکاری استان ها موفق نیستیم. بنابراین بخش عمده ای از حمایت های تولیدی ما معطوف به حمایت آن ها ست. نمایش می تواند مکمل این فعالیت های تولیدی باشد. این نکات در تعامل با استان ها دیده شده است.

وی ادامه داد: برخی فیلم های پرمخاطب کودک و نوجوان از فقر تکنیکی رنج می برند. در حالی که موضوعات آن ها در بهره گیری از تکنیک بالاتر می توانست آن ها را در بازارهای بین المللی موفق کند و در حمایت ها باید به تکنیک توجه کنیم. همچنین توافقات با آموزش و پرورش می تواند به احیای دوباره زنگ سینما منجر شود.

رییس سازمان سینمایی یادآور شد: بازارهای فیلم کودک و نوجوان را در دسترس می کنیم. بخشی از این بازارها بازسازی سالن ها وایجاد آن هاست که به تمایش فیلم های کودک اشتغال خواهد داشت. در پایان به دلیل تخصصی بودن سینمای کودک در بنیاد سینمایی فارابی از کارشناسان و متخصصان حوزه های مورد نیاز دعوت می شود تا از دانش آن ها برای نیازسنجی درست کودکان بهره برداری شود.



وی ادامه داد: در حوزه تکنولوژی تکنیک های انتقال و تبدیل محتوا را تامین و حمایت می کنیم.حیدریان در ادامه با بیان اینکه سینمای کودک و نوجوان اولویت ما در دوره جدید فعالیت هایمان است توضیح داد: فرض ما دیده شدن سینمای کودک و نوجوان ایران در سینمای بین الملل است.



*سینمای کودک و نوجوان در اولویت برنامه ریزی های سازمان سینمایی

حیدریان در ادامه با بیان اینکه سینمای کودک و نوجوان اولویت ما در دوره جدید فعالیت هایمان است توضیح داد: فرض ما دیده شدن سینمای کودک و نوجوان ایران در سینمای بین الملل است.

وی ادامه داد: در حوزه تکنولوژی تکنیک های انتقال و تبدیل محتوا را تامین و حمایت می کنیم.

رییس سازمان سینمایی یادآور شد: بازارهای فیلم کودک و نوجوان را در دسترس می کنیم. بخشی از این بازارها بازسازی سالن ها وایجاد آن هاست که به تمایش فیلم های کودک اشتغال خواهد داشت. در پایان به دلیل تخصصی بودن سینمای کودک در بنیاد سینمایی فارابی از کارشناسان و متخصصان حوزه های مورد نیاز دعوت می شود تا از دانش آن ها برای نیازسنجی درست کودکان بهره برداری شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۶۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که تا کمتر از سه ماه دیگر باید کاروان ورزش ایران در المپیک 2024 پاریس شرکت کند و سپس بازی های داخل سالن آسیا و همچنین المپیک زمستانی را در سال جاری در پیش دارد، بودجه مدنظر این کمیته از سوی مجلس رد شده و کاهش یافته است.

مناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد کاهش بودجه کمیته ملی المپیک عنوان کرد: "در مورد بودجه  رایزنی خوبی با سازمان برنامه ریزی بودجه داشتیم اما در  لایحه  بودجه که به مجلس رفت، ردیف اصلی بودجه ما که مربوط به رویدادهای بین المللی بود، حذف شد و  سازمان برنامه‌ریزی و بودجه تلاش کرد و قسمتی از آن عدد برگشت تا برای سه رویداد  مشکلی نداشته باشیم اما اگر آن عدد تغییر نمی کرد بودجه خوبی داشتیم. شاید الان بودجه رشد زیادی نداشته باشد اما باز هم در مجلس در حال بررسی است و اصلاحات اولیه صورت گرفته و منتظر رقم نهایی هستیم."

او در بخش بعدی این اتفاق را یک شوک بزرگ در سال المپیک می داند: "انتظار نبود در سال المپیک چنین اتفاقی برای بودجه کمیته ملی المپیک رخ دهد. شوک بزرگی در سال ۱۴۰۳ به کمیته ملی المپیک وارد شد. دلیل اینکه جلسه قبلی هیات اجرایی هم کنسل شد این بود که اعضای هیئت اجرایی، رئیس و من به عنوان دبیرکل با کمک سازمان برنامه‌ریزی و بودجه در تلاش بودیم تا بخشی زیادی از اشکالاتی که در لایحه بودجه کمیته ملی المپیک بود را اصلاح کنیم. عدد ۳۸۰ میلیارد تومانی را سازمان برنامه‌ریزی و بودجه برای ما اصلاح کرد. قرار شد کمیسیون تلفیق و کمیسیون فرهنگی مجلس هم کمکی به ما داشته باشند و اگر این دو اتفاق رخ دهد عدد ۵۰۰ میلیارد تومانی که از ما کم کرده بودند حدودا برمی‌گردد. امیدوارم با این اصلاح و کمک مازادی که در مجلس می‌شود، این گره‌ها باز شود. امیدواریم این مشکل حل شود. سال گذشته تنها یک رویداد رسمی داشتیم اما امسال سه رویداد در پیش رو داریم. "

دیگر خبرها

  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا