Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا تابش روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که امیدوارم نسل جوان، خوش ذوق و خلاق هنر صنعت سینما در کشور در زمینه تولید محتوا کارهای خلاقی انجام دهند، افزود : باید سرمایه گذاران سینمای ایران به محصولاتی که می تواند در فضای اینترنت و دیجیتال تولید شود توجه بیشتری داشته باشند تا در دسترس مخاطبان کودک و نوجوان قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم های کودک و نوجوان اصفهان با اشاره به اینکه صنعت تصویر متحول شد، تصرح کرد: دنیای دیجیتال در 20 سال آینده تحولات عظیمی در جهان را شاهد خواهد بود که نسل های بعدی تحت تاثیر آن محصولات فرهنگی خود را در فضای دیجیتال خواهند دید و دسترسی آسانی خواهند داشت.

وی با اشاره به ضرورت توجه به سینمای کودک افزود: نسل مهم آینده ساز یک ملت را کودکان و نوجوانان تشکیل می دهند و سینما به عنوان یکی از هنرهای مهم در جهان همواره به این ژانر مهم سینمایی یعنی ژانر کودک و نوجوان توجه داشته است.

تابش با بیان اینکه سینمای کشور امسال 120 ساله می شود، تصریح کرد: خوشحالیم که در تاریخ پرفراز و نشیب سینمای ایران فیلم های ارزشمندی برای کودکان و نوجوانان ساخته شده است و فیلم سازان و هنرمندان ارزشمندی در کشور ما بودند که سال ها تلاش و کوشش خود را وقف سینمای کودک و نوجوان کردند.

وی با بیان اینکه فیلم های کودک و نوجوان دارای جشنواره ای در کشور است، اضافه کرد: این جشنواره به میزبانی شهر تاریخی اصفهان برگزار می شود که امسال شاهد سی و دومین سال برگزاری آن هستیم که جز جشنواره های الف جهانی است.

وی اظهار داشت: برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان در کشور نشان از زنده و نوپا بودن سینمای کودک و نوجوان در آن کشور دارد که هنرمندان این هنرصنعت در تکاپو هستند.

دبیر سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم های کودک و نوجوان اصفهان با اشاره به چالش و راهکارهای سینمای کودک و نوجوان افزود: جشنواره ها در همه جای دنیا چالش های خاص خود را دارند که بخشی از آن هم به چالش های صنعت سینما در آن کشور بستگی دارد.

تابش خاطرنشان کرد: صنعت سینما در ایران با فراز و نشیب های متنوعی روبه رو بوده است، از این رو از سرمایه گذاران سینمای ایران تقاضا می کنم در راستای تولید فیلم های مربوط به حوزه کودک و نوجوان توجه بیشتری داشته باشند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا فیلم های کودک و نوجوان عموما تولید می شوند اما کمتر راهی برای اکران عمومی پیدا می کنند؟ گفت: کار اصلی جشنواره ها معرفی فیلم های سینمایی کودک و نوجوان است که تلاش دست اندرکاران ساخت فیلم ها و جشنواره ها این است که هر سال فیلم های بهتری را به مخاطبان عرضه کنند.

وی ادامه داد: امسال برای اینکه این نقیصه را جبران کنیم برای اولین بار در طول تاریخ جشنواره کودک و نوجوان جلسات ارزیابی فیلم ها را با حضور ارزیابان اقتصادی، پخش کنندگان و تهیه کنندگان فیلم برگزار می کنیم که آن ها در حین جشنواره راجع به ویژگی ها و جذابیت های فیلم های سینمایی کودک و نوجوان بحث و تبادل نظر خواهند کرد که امیدواریم این کار به اکران بیشتر و سریع تر فیلم های سینمایی در چرخه اکران سراسری کشور کمک کند.

به گفته دبیر سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم های کودک و نوجوان اصفهان، بیش از 11 سالن سینما در شهر اصفهان 158 فیلم سینمایی را در طول هشت روز برای مردم اصفهان و مهمانان داخلی و خارجی جشنواره نمایش می دهند و حدود 2500 صندلی در هر روز فیلم های متنوع جشنواره را به نمایش می گذارند.

وی اظهار داشت: امسال فیلم های جشنواره هم از بُعد داخلی و هم در بخش بین الملل فیلم های جذاب و متنوع و با کیفیتی را ارائه خواهند کرد که امیدوارم تماشاچیان و مخاطبان جشنواره از دیدن این فیلم ها لذت کافی را ببرند.

به گزارش ایرنا، سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم های کودک و نوجوان اصفهان از 28 مرداد تا چهارم شهریور در اصفهان برگزار می شود.

9913/6026/

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال اصفهان جشنواره بین المللی فیلم صنعت کودک و نوجوان نسل جوان قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند